Πόρισμα ΕΛ.ΑΣ: «Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι…»

Πόρισμα ΕΛ.ΑΣ: «Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι…»

Σοκ από τα στοιχεία της προανάκρισης της Αστυνομίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στον διεθνή ρέφερι Αθανάσιο Τζήλο, στη Λάρισα.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την κατάθεση του Θανάση Τζήλου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που δέχθηκε το πρωινό της 19ης Δεκεμβρίου.

Η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com αποκαλύπτει στοιχεία από το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης.

Οι δύο δράστες, χτύπησαν με σφυρί εκτός από το γόνατο, όπως είχε διαρρεύσει, και στο κεφάλι! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα της Αστυνομίας. «Οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό. Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν».

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για τραύματα στα χέρια και στα πόδια του Τζήλου και ιδιαίτερη αναφορά στην κατάθεση του.

«Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

Να σημειωθεί ότι ο ένας δράστης παραδόθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο δεύτερος έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO: Σκηνές αναστάτωσης στο λιμάνι Λεμεσού μετά από τροχαίο στον κυκλικό κόμβο
VIDEO: Νέα απάντηση Φειδία στην Επίτροπο για την εφαρμογή του - «Εμούνταρε μας το σύστημα πάλε»
Έφυγε από τη ζωή ο «Ππάλας»: Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία
«Μεγάλη κρίση» ο αφθώδης πυρετός: Θα μείνουμε χωρίς κρέας; - Βλέπουν... απώλειες δισεκατομμυρίων
Μάχη για μια θέση στα Αθλητικά Γυμνάσια: Οι επιδόσεις που απαιτούνται και πόσες θέσεις ανοίγουν φέτος
Φοβάστε τα αεροπλάνα; Το εργαλείο που υπόσχεται πιο ήρεμες πτήσεις -Τι λένε οι ειδικοί

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE