ΚΥΠΡΟΣ

Οι δύο τάσεις και ο Βασίλης

Οι δύο τάσεις και ο Βασίλης

Στις 19:00 θα αρχίσει η έκτακτη συνεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών, στην οποία έχει κληθεί και θα δώσει το παρόν του και ο Βασίλης, Δημητρίου, ο οποίος τα ξημερώματα έγινε το νέο θύμα βομβιστικής επίθεσης από την οποία έπαθε μεγάλες ζημιές το αυτοκίνητο της συζύγου του.

Μετά το πέρας της συνεδρίας οι διαιτητές θα εκδώσουν ανακοίνωση τόσο για τις αποφάσεις τους, όσο και για το γεγονός ότι έχουν γίνει τόσα πολλά εις βάρος τους και παραμένουν απροστάτευτοι. Ανάμεσα στα μέλη του Σ. Δ. Κ. υπάρχουν δύο τάσεις και ανάλογα από τα επιχειρήματα που θα εκφραστούν ενώπιον της ολομέλειας θα ληφθεί η τελική απόφαση.

Η εισήγηση που φαντάζει σαν η επικρατέστερη είναι να κατέλθουν κανονικά στους αγώνες του Σαββάτου οι διαιτητές και να εκφράσουν με άλλο τρόπο την διαμαρτυρία και την αγανάκτηση τους. Εκφράζεται από την πλειοψηφία των διαιτητών η άποψη ότι αν παρουσιαστούν κανονικά στα γήπεδα θα στείλουν ηχηρό μήνυμα ότι δεν τους αγγίζει η οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού. Υπέρμαχος αυτής της άποψης είναι και ο Βασίλης Δημητρίου και έχει ήδη εκφράσει τη δική του θέση, ενώ  θα την επαναλάβει και ενώπιον των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών. Η θέση του 38χρονού διαιτητή θα έχει βαρύνουσα σημασία για την τελική απόφαση.

Εκφράζεται πάντως και η άλλη άποψη, αυτή της αποχής, όχι απλά και μόνο για μια βδομάδα, αλλά επ’ αόριστον μέχρι να βρεθεί ο τρόπος να προστατευτούν οι διαιτητές, αλλά και να οδηγηθούν όσοι εμπλέκονται σε αυτές τις υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα οι ομάδες προετοιμάζονται κανονικά για να δώσουν αύριο αγώνες, εκφράζουν μέσω ανακοινώσεων τη συμπαράσταση τους προς τους διαιτητές, όμως ελπίζουν ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top