ΑΠΟΧΩΡΕΙ ο Μανώλη!

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ο Μανώλη!

Ο αρχηγός της Ομόνοιας στο φούτσαλ και διεθνής με την χώρα μας, Μανώλης Μανώλη ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά:

«Μετα απο 15 χρονιας παρουσιας στην εθνικη ομαδα εφτασε η στιγμη να αποχωρισω.. φευγω με ψηλα το κεφαλι και γεματος περηφανια υπηρετωντας το εθνικο συγκροτημα…νιωθω ευλογημενος με ολα αυτα που εζησα στην εθνικη… περηφανος που διετελεσα αρχηγος αυτης της ομαδας και προσφερωντας ολο μου το ειναι..πολλες συγκινησεις πολλες χαρες που μονο στην εθνικη ζεις.. ατελειωτα ταξιδια πολλες θυσιες αλλα παντα συγκεντρωμενος στο να υψωνεται στα ψηλα η σημαια της κυπρου μας.. ευχαριστω οσους ηταν μαζι μου συμπαικτες και προπονητες παλιοι και νεοι την κοπ φυσιοθεραπευτες γιατρους .. τιμη μου που επαιζα με το εθνοσημο.. θα μου λειψουν ολα .. 🇨🇾🇨🇾🇨🇾».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE