Νεκρός υπαξιωματικός στη φρεγάτα «Ψαρά»

Νεκρός υπαξιωματικός στη φρεγάτα «Ψαρά»

Eπικελευστής που υπηρετούσε στη φρεγάτα "Ψαρά" έχασε τη ζωή του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν στο πλοίο.

Όπως ανακοινώθηκε από το  Ελληνικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τις πρωινές ώρες Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019, ο επικελευστής Γ. Σ. της φρεγάτας "Ψαρά" απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός πλοίου.

Στον υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. 

Ο επικελευστής διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE