Πάει ΕΚΕΙ που ήταν ο Γκοντάλ ο Σκοπιανός Μαρκόσκι!

Πάει ΕΚΕΙ που ήταν ο Γκοντάλ ο Σκοπιανός Μαρκόσκι!

Δανεικός για τους επόμενες 4 μήνες στην Σπάρτακ Τρνάβα, πάει ο Σκοπιανός ακραίος επιθετικός Κίρε Μαρκόσκι. 

Ανήκει στην ΑΕΛ ο 23χρονος παίχτης, είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ για μισή σεζόν. «Κόπηκε» από την τεχνική ηγεσία, για να εγγραφεί ένας από τους 4 καινούργιους παίχτες. 

Στην περσινή πρωταθλήτριας Σλοβακίας, Σπάρτακ Τρνάβα έπαιζε ο αμυντικός Μπόρις Γκοντάλ, πριν έλθει στην ΑΕΛ.

Θήτευσε στη συγκεκριμένη ομάδα και ο έτερος Σλοβάκος που υπέγραψε πρόσφατα στους γαλαζοκίτρινους, ο επιθετικός Ιβάν Σχράνζ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

BEST OF TOTHEMAONLINE