Πάει ΕΚΕΙ που ήταν ο Γκοντάλ ο Σκοπιανός Μαρκόσκι!

Πάει ΕΚΕΙ που ήταν ο Γκοντάλ ο Σκοπιανός Μαρκόσκι!

Δανεικός για τους επόμενες 4 μήνες στην Σπάρτακ Τρνάβα, πάει ο Σκοπιανός ακραίος επιθετικός Κίρε Μαρκόσκι. 

Ανήκει στην ΑΕΛ ο 23χρονος παίχτης, είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ για μισή σεζόν. «Κόπηκε» από την τεχνική ηγεσία, για να εγγραφεί ένας από τους 4 καινούργιους παίχτες. 

Στην περσινή πρωταθλήτριας Σλοβακίας, Σπάρτακ Τρνάβα έπαιζε ο αμυντικός Μπόρις Γκοντάλ, πριν έλθει στην ΑΕΛ.

Θήτευσε στη συγκεκριμένη ομάδα και ο έτερος Σλοβάκος που υπέγραψε πρόσφατα στους γαλαζοκίτρινους, ο επιθετικός Ιβάν Σχράνζ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE