ΚΟΙΝΩΝΙΑ

330χιλ. ευρώ στα ταμεία του Δ. Πέγειας από την τέλεση πολιτικών γάμων το 2018

330χιλ. ευρώ στα ταμεία του Δ. Πέγειας από την τέλεση πολιτικών γάμων το 2018

Το ποσό των 330χιλ. ευρώ συγκέντρωσε ο Δήμος Πέγειας στα ταμεία του από την τέλεση των πολιτών γάμων κατά το απερχόμενο έτος 2018, σύμφωνα με την Μαρία Γιάγκου, Λειτουργό τέλεσης πολιτικών γάμων στην Πέγεια.


Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως το 2018 στην Πέγεια τέλεσαν τους πολιτικούς γάμους 650 περίπου ζευγάρια σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 30% περίπου από το 2017. Στην Πέγεια είπε τέλεσαν τους πολιτικούς τους γάμους κυρίως ζευγάρια Βρετανών ακολουθούν Ρώσοι, Λιβανέζιοι και Ιστραηλίτες. 

Η Πέγεια συνέχισε διαθέτει πολλά ειδυλλιακά σημεία όπου οι μελλόνυμφοι επιλέγουν για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου.
Ανάμεσα σ’ αυτά είναι οι παραλίες της Πέγειας ,η περιοχή του Ναυαγίου, ξενοδοχειακά καταλύματα, στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών με πανοραμική θέα , στη Βρύση των Πεγειώτισσων, σε παρεκκλήσια  και αλλού.
 
Επεσήμανε επίσης πως το Γραφείο τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δ. Πέγειας άρχισε τις κρατήσεις για το 2019 σημειώνοντας αύξηση 20% μέχρι στιγμής από το 2018, με κορυφαίους μήνες για την τέλεση των πολιτικών γάμων τους μήνες Μάιο,Ιούνιο και  Σεπτέμβριο.

Επιπρόσθετα ανακοίνωση την συμμετοχή του Δήμου Πέγειας με ειδικό περίπτερο , στην μεγαλύτερη  έκθεση τέλεσης γάμων στο Λονδίνο στο Olympia Halls .Η Πέγεια θεωρείται από τα πιο “ must”  μέρη του κόσμου προσφέροντας διαφορετικά πακέτα γάμου, ακόμη και γάμο στην παραλία κατέληξε η κ. Γιάγκου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top