Η άλλη… άποψη για Τζιωνή

Η άλλη… άποψη για Τζιωνή

Συζητήθηκε έντονα η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να κρατήσει στον πάγκο και να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον 17χρονο Μαρίνο Τζιωνή.

Πολλοί Ομονοιάτες μάλιστα στάθηκαν στο γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα είχε σκοράρει και είχε ψηφιστεί ως MVP του αγώνα.

Στον αγώνα με τη Δόξα όμως ο τεχνικός της Ομόνοιας επέλεξε να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας και δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή.

Στο μυαλό του Αναστασίου δεν μπορούμε να μπούμε όμως η άλλη άποψη λέει πως ίσως ο Ελλαδίτης κόουτς να μην θέλει να… κάψει ένα 17χρονο παίκτη με τον να τον χρησιμοποιεί συνεχώς.

Τέτοιοι ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία χρειάζονται μια ειδική μεταχείριση. Ναι εννοείται πως πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες (όπως και πήρε ο Τζιωνής, και μάλιστα ξεχωρίζει), όμως αυτό πρέπει να γίνεται βάση πλάνου και όχι βάση ανάγκης.

Δεν μπορεί να ρίξεις τόσο μεγάλο βάρος στις πλάτες ενός 17χρονου όσο καλός και αν είναι. Από την άλλη αυτό ίσως να στοίχισε στην Ομόνοια ενέργεια και σπιρτάδα στον χώρο του κέντρο απέναντι στη Δόξα όμως και πάλι ο Αναστασίου δεν φταίει για όλα…

Δείτε επίσης: 

«Σκασμένοι» οι Ομονοιάτες στα social-Τα… ΑΚΟΥΣΕ ο Αναστασίου: «Ομάδα… σαλούν-Ετσακρίσαμε» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, βρε παιδιά, με τον Αναστασίου…

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE