Όργιο στη φυλακή: 23χρονη υπάλληλος και ο κρατούμενος την «έβρισκαν» στο δωμάτιο του γιατρού

Όργιο στη φυλακή: 23χρονη υπάλληλος και ο κρατούμενος την «έβρισκαν» στο δωμάτιο του γιατρού

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου μια 23χρονη υπάλληλος σε φυλακή της περιοχής φαίνεται πως ερωτεύτηκε ένα κρατούμενο με τον οποία μάλιστα είχαν και «περιπτύξεις» εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για την Tiffani Webb, σωφρονιστική υπάλληλο στη φυλακή του St Francois County η οποία φαίνεται πως οδήγησε τον κρατούμενο Jason Adams στο δωμάτιο των ασθενών της φυλακής, προφανώς για να…παίξουν τον «γιατρό» και στη συνέχεια τον μετέφερε πίσω στο κελί του.

Η 23χρονη ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τον κρατούμενο με τον Jason Adams να παρουσιάζει ενώπιον του σερίφη μια πλειάδα γραμμάτων με ερωτικό περιεχόμενο τα οποία του είχε γράψει η Tiffani Webb.

H «άτακτη» υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερη με πρόστιμο 5000 δολαρίων, ωστόσο δεν αναμένεται να πλησιάσει ξανά τις φυλακές καθώς της απαγορεύτηκε να πλησιάσει το κτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE