ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντικός ο κύριος λόγος της ΑΝΑΒΟΛΗΣ στην εκδίκαση – Τι ζήτησε ο Αθλητικός Δικαστής

Σημαντικός ο κύριος λόγος της ΑΝΑΒΟΛΗΣ στην εκδίκαση – Τι ζήτησε ο Αθλητικός Δικαστής

Το σήριαλ της ένστασης του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο καλά κρατεί και ο κύριος λόγος της αναβολής στην εκδίκαση είναι επειδή ο Αθλητικός Δικαστής θέλει να δει τα πρακτικά από την συνεδρία του ΚΟΑ και να ξεκαθαρίσει από πότε ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού πορτιέρο.

Όπως έγινε γνωστό η εκδίκαση της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή πήρε παράταση για την Τετάρτη (9/2) και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. 

Ο Αθλητικός δικαστής θέλει να ξεκαθαρίσει αν η ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο ισχύει από την ημέρα έκδοσης του ή από το Σάββατο (9/2) και μετά όταν και πάρθηκε η απόφαση από το ΔΣ του ΚΟΑ για ακύρωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημαντική μέρα θα είναι η Τρίτη (12/2) όταν το ΔΣ του ΚΟΑ θα επικυρώσει τα πρακτικά της συνεδρίας του Σαββάτου (9/2). Τα πρακτικά πάντα επικυρώνονται την επόμενη συνεδρία, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τρίτη.

 Ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε τα πρακτικά και αυτά αναμένεται να του παραδοθούν την Τρίτη (12/2) για να ξεκαθαρίσει τι ισχύει ακριβώς με την ακύρωση του δελτίου υγείας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top