ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, βρε παιδιά, με τον Αναστασίου…

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ, βρε παιδιά, με τον Αναστασίου…

Δικαιολογούνται οι Ομονοιάτες να νιώθουν «σκασμένοι» με την ομάδα της. Εκεί που πάει να κάμει μικρό βήμα προς τα εμπρός (βλέπε νίκη με τον Ερμή), κάνει βήμα προς τα πίσω την επόμενη αγωνιστική (ισοπαλία με τη Δόξα, αποτράπηκε η ήττα στις καθυστερήσεις). 

Ξέρετε σε ποιο σημείο, διαφωνώ με κάποιους οπαδούς της Ομόνοιας. Αναφέρομαι σε όσους τα έχουν με τον Αναστασίου, υποστηρίζοντας δεν διαχειρίζεται σωστά την όλη κατάσταση στην ομάδα. 

Όπως ο κάθε προπονητής, κάνει τα λάθη του, έχει τις εμμονές του. Π.χ. για το ότι χτες δεν ξεκίνησε τον Ζίβετς ή ότι δεν βάζει στην αποστολή τον Ιταλό Μότα. 

Η ουσία όμως είναι άλλη. Πόσο μεγάλο είναι το μερίδιο ευθύνης του Ελλαδίτη κόουτς, για να έχει άλλη αποτυχημένη χρονιά η Ομόνοια; Αυτός έχτισε την ομάδα ή κάποιοι άλλοι που έχουν ήδη αποδεσμευτεί από τον Παπασταύρου; 

Τρεις παίχτες έφερε ο Αναστασίου τον Γενάρη και ήδη κάνουν τη διαφορά. 

Ναι δικαιούνται να κριτικάρουν για κάποια πράγματα τον Ελλαδίτη προπονητή, αλλά να μην τον αναγάγουν και στον μεγάλο φταίχτη, για τη αρνητική πορεία της ομάδας. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE