ΤΡΟΜΕΡΑ «καρφιά» του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό και την… καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

ΤΡΟΜΕΡΑ «καρφιά» του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό και την… καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το match report του ντέρμπι με τους Ερυθρολεύκους, το οποίο περιέχει «αιχμηρά» σχόλια κατά του Ολυμπιακού.

Στο κείμενο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γίνεται λόγος για τους… ειδήμονες που ανέλυαν το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ η αποψινή νίκη χαρακτηρίζεται ως μια από τις εύκολες της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα από ειδικούς και “ειδικούς”, ειδήμονες και σχετικούς γύρω από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Λες και ο ξεκαθαρος βαθμολογικός πίνακας δεν ήταν αρκετός.

Επιστρατεύτηκαν δοκάρια και κάθε λογής στατιστικά για αποδειχτεί το αναπόδεικτο. Διότι, στον αγωνιστικό χώρο – όταν παίζεται ποδόσφαιρο – ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίπαλο. Και αυτό φάνηκε στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Και πριν καταλάβει τι συμβαίνει ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μετά τα γκολ των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ . Σκορ τιμητικό για εκείνον στο πρώτο ημίχρονο αφού ο Σα και το δοκάρι τον γλίτωσαν από τα χειρότερα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε υποδειγματικά το υπέρ του σκορ. Με σχεδόν τέλεια ανασταλτική λειτουργία που δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να απειλήσει σοβαρά.

Και όταν χρειάστηκε ο Τσούμπα Άκπομ έβαλε απλά το κερασάκι στην τούρτα σε μια από τις πιο εύκολες εντός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν.

O Ολυμπιακός μείωσε με τον Ποντένσε στο 88′ και έφτασε σε σημείο να μην τηρήσει το fair play για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δεν είχε καμία ελπίδα.Ο ΠΑΟΚ πήρε μία εμφατική νίκη. Μια νίκη απόδειξη ανωτερότητας σε όσους δεν έχουν ακόμα πειστεί. Και μένουν δέκα δύσκολα ματς για ακόμα. Σοβαρά και συγκεντρωμένα ως το τέλος.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE