Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 9 πεζούς στο Φούλερτον της Καλιφόρνιας

Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 9 πεζούς στο Φούλερτον της Καλιφόρνιας

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας νεαρός ανέβηκε με το φορτηγάκι του στο πεζοδρόμιο ενός πολυσύχναστου δρόμου, στο Φούλερτον της κομητείας Όραντζ, στην Καλιφόρνια, και τους παρέσυρε τον έναν μετά τον άλλο, προτού να σταματήσει χτυπώντας σε ένα δέντρο.

 
Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 10/2, τοπική ώρα στη λεωφόρο Σάντα Φε της πόλης. Πολλά από τα θύματα παγιδεύτηκαν κάτω από τις ρόδες του Toyota Tacoma που οδηγούσε ο 22χρονος Κρίστοφερ Σολίς από το Αναχάιμ της Καλιφόρνιας.
 
Αστυνομικοί και πυροσβέστες χρειάστηκε να σηκώσουν το όχημα για να τους απεγκλωβίσουν. Τα θύματα είναι ηλικίας από 18 μέχρι 49 ετών και ορισμένοι φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.
 
Οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι ο Σολίς, ο οποίος συνελήφθη επί τόπου, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE