Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 9 πεζούς στο Φούλερτον της Καλιφόρνιας

Φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε 9 πεζούς στο Φούλερτον της Καλιφόρνιας

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας νεαρός ανέβηκε με το φορτηγάκι του στο πεζοδρόμιο ενός πολυσύχναστου δρόμου, στο Φούλερτον της κομητείας Όραντζ, στην Καλιφόρνια, και τους παρέσυρε τον έναν μετά τον άλλο, προτού να σταματήσει χτυπώντας σε ένα δέντρο.

 
Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 10/2, τοπική ώρα στη λεωφόρο Σάντα Φε της πόλης. Πολλά από τα θύματα παγιδεύτηκαν κάτω από τις ρόδες του Toyota Tacoma που οδηγούσε ο 22χρονος Κρίστοφερ Σολίς από το Αναχάιμ της Καλιφόρνιας.
 
Αστυνομικοί και πυροσβέστες χρειάστηκε να σηκώσουν το όχημα για να τους απεγκλωβίσουν. Τα θύματα είναι ηλικίας από 18 μέχρι 49 ετών και ορισμένοι φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.
 
Οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι ο Σολίς, ο οποίος συνελήφθη επί τόπου, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE