Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ ο Αναστασίου μετά την ισοπαλία με τη Δόξα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ ο Αναστασίου μετά την ισοπαλία με τη Δόξα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις από τον τεχνικό της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου μετά τον αγώνα με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και είχαμε το πιο παραγωγικό μας πρώτο ημίχρονο. Αντί όμως να είμαστε μπροστά στο σκορ, δεχθήκαμε γκολ από στημένο.

Κάναμε ένα δώρο στην αρχή του δεύτερου μέρους και ήρθε το 2-0. Είναι δύσκολο να επανέλθεις μετά. Πιέσαμε όμως, προσπαθήσαμε και κάναμε το 2-2. Δεν υπήρχε χρόνος όμως για να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ.

Ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας για το σημερινό αποτέλεσμα. Έμειναν δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε με το ίδιο πνεύμα, αλλά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας.

Στο ρόστερ μας έχουμε 27 παίκτες. Πάντα στην αποστολή μπαίνουν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Δείτε όλα όσα είπε ο Ελλαδίτης τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE