Στην εντατική δημοφιλής τραγουδιστής- «Μπορεί να είναι θανατηφόρα…»

Στην εντατική δημοφιλής τραγουδιστής- «Μπορεί να είναι θανατηφόρα…»

 Ο μουσικός νοσηλεύεται τις τελευταίες 11 ημέρες, όμως η βρογχίτιδά του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun

Στην Εντατική έχει εισαχθεί ο 70χρονος τραγουδιστής της χέβι μέταλ, Όζι Όσμπορν. Η βρογχίτιδα του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με τη Mirror, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι μπορεί να έπαθε πνευμονία.

«Ο καημένος ο Όζι» είπε άνδρας στη Sun «δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του. Παλεύει με τη γρίπη, που του γύρισε σε βρογχίτιδα. Οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να πάθει πνευμονία, που για ένα άτομο άνω των 70 μπορεί να είναι θανατηφόρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE