Ομόνοια: «Καλούμε την Αστυνομία να προχωρήσει σε ενδελεχή διερεύνηση»

Ομόνοια: «Καλούμε την Αστυνομία να προχωρήσει σε ενδελεχή διερεύνηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο της συζύγου τους διαιτητή Βασίλη Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζει έντονα τη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο της συζύγου του διαιτητή, κ. Βασίλη Δημητρίου.

Ενέργειες σαν και αυτή, είναι καταδικαστέες οποθενδήποτε προερχόμενες, θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, θίγουν την κοινωνία μας και προκαλούν περισσότερα προβλήματα στον τόπο.

Καλούμε την Αστυνομία να προχωρήσει σε ενδελεχή διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.