Κάπου υπάρχει και ΝΤΕΡΜΠΙ για την Ανόρθωση! Το ΠΛΑΝΟ του Στρέπελ για να έρθει το τρίποντο

Κάπου υπάρχει και ΝΤΕΡΜΠΙ για την Ανόρθωση! Το ΠΛΑΝΟ του Στρέπελ για να έρθει το τρίποντο

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα (9/2) για την 20η αγωνιστική.

Στην Κυρία καλούνται να αφήσουν έξω από το παιχνίδι τα όσα εξωαγωνιστικά πράγματα γίνονται και να επικεντρωθούν 100% στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό από όλες τις απόψεις και η ομάδα του Στρέπελ θέλει να συνεχίσει στις επιτυχίες μετά από το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα.

Στα της ενδεκάδας, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Δημητρίου, Αρτυματά, Σίντελφελντ, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Βίκτορ, Ιώαννου, Κοφί, Μπεσάτ και Στεφανέλι με Ντούρις σε ένα σύστημα 3-5-2.

Μια πιθανή ενδεκάδα λοιπόν είναι αυτή για την Ανόρθωση, της οποίας οι παίκτες της θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και να είναι συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.