ΠΑΦΟΣ - ΝΕΚΡΗ: Σε 33χρονη γυναίκα ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Πέτρα του Ρωμιού

ΠΑΦΟΣ - ΝΕΚΡΗ: Σε 33χρονη γυναίκα ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Πέτρα του Ρωμιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα που εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (09/02) στην Πάφο, ανήκει σε γυναίκα 33 ετών.  

Της Γεωργίας Παππούτα  

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν από την Λιμενική Αστυνομία. Υπενθυμίζουμε ότι η Λιμενική κινητοποιήθηκε μετά τις 17:00 της Παρασκευής (8/02), μετά από πληροφορία ευρωπαίου πολίτη, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος είχε δει το πτώμα της γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα. 

Το βράδυ της Παρασκευής (8/02) το έργο των ερευνών δυσχέραιναν οι έντονοι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και το σκότος, αναγκάζοντας την Αστυνομία να σταματήσει τις έρευνες και να τις επαναρχίσει με το πρώτο φως της ημέρας, εντοπίζοντας τελικά την σορό της γυναίκας.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικείοι της άτυχης 33χρονης έχουν ενημερωθεί για τον θάνατο της.  

Τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να διαφανούν στην νενομισμένη νεκροψία, που θα διενεργηθεί επί της σορού της.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE