Απόλλωνας: Πλάνο χωρίς αλλαγές

Απόλλωνας: Πλάνο χωρίς αλλαγές

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση (16:00) και θέλουν να αντιδράσουν με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ήττα στη Λευκωσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων φίλων της που θα βρεθούν στο Τσίρειο στάδιο για να σπρώξουν τους παίκτες του Αντόνε προς τη νίκη.

Σε ότι αφορά το πλάνο που θα παρατάξει ο Ρουμάνος κόουτς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ίδιους έντεκα όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Λόπες, Βασιλείου, Μερκή και Αντράντε στην άμυνα. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Χαμντανί με τους Μεριέμ και Ρόσα μπροστά του. Γκίε και Παπουλής θα κινούνται στην επίθεση μαζί με τον Τουράμ.

Το σενάριο να δούμε αλλαγές δεν είναι απίθανο, αλλά ο Αντόνε δείχνει προτίμηση στο 4-3-3 για ένα ακόμη ντέρμπι.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE