Απόλλωνας: Πλάνο χωρίς αλλαγές

Απόλλωνας: Πλάνο χωρίς αλλαγές

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση (16:00) και θέλουν να αντιδράσουν με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ήττα στη Λευκωσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων φίλων της που θα βρεθούν στο Τσίρειο στάδιο για να σπρώξουν τους παίκτες του Αντόνε προς τη νίκη.

Σε ότι αφορά το πλάνο που θα παρατάξει ο Ρουμάνος κόουτς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ίδιους έντεκα όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Λόπες, Βασιλείου, Μερκή και Αντράντε στην άμυνα. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Χαμντανί με τους Μεριέμ και Ρόσα μπροστά του. Γκίε και Παπουλής θα κινούνται στην επίθεση μαζί με τον Τουράμ.

Το σενάριο να δούμε αλλαγές δεν είναι απίθανο, αλλά ο Αντόνε δείχνει προτίμηση στο 4-3-3 για ένα ακόμη ντέρμπι.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE