Καμία σχέση το IQOS που εισάγεται στην Κύπρο με την έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στις ΗΠΑ

Καμία σχέση το IQOS που εισάγεται στην Κύπρο με την έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στις ΗΠΑ

Τα προϊόντα που διανέμει η εταιρεία Cassandra Trading Limited, όπως το IQOS, καμία σχέση δεν έχουν με το πρόσφατο ατυχές περιστατικό έκρηξης ηλεκτρονικού τσιγάρου στις ΗΠΑ.

 

 
Σε ανακοίνωση, η Cassandra Trading Limited, μέλος του Ομίλου CTC και αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της Philip Morris International στην Κύπρο, μεταξύ αυτών και το IQOS, διευκρινίζει ότι το πρόσφατα εισαχθέν στην κυπριακή αγορά IQOS δεν είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησιμοποιεί υγρά αναπλήρωσης, αλλά σύστημα ηλεκτρονικής συσκευής θέρμανσης πραγματικού καπνού που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της ΕΕ περί ασφάλειας προϊόντος.
 
Το προϊόν αυτό της Philip Morris, που εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο,  δεν κυκλοφορεί ακόμα στην Αμερική, αναμένοντας τη σχετική αδειοδότηση από την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE