Αναβολή ή όχι της αγωνιστικής;

Αναβολή ή όχι της αγωνιστικής;

Η βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Βασίλη Δημητρίου έχει προκαλέσει αναστάτωση στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Σύνδεσμός Διαιτητών Κύπρου θα προχωρήσει σήμερα σε συνεδρία και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα μετά την βομβιστική επίθεση. Παράλληλα, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών ενώ το ερώτημα που προκύπτει, είναι να θα έχουμε αναβολή ή όχι της αγωνιστικής.

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη:

«Δεν είμαι υπέρ νέας αναβολής. Αναβολή και/ ή έλευση ξένων διαιτητών είναι παραδοχή ότι δεν έχουμε πλέον κράτος. Θέλω ακόμα να ελπίζω». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE