ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Δύο ιατροδικαστές στην νεκροτομή του Σταύρου -Μεγάλη ζημιά στους πνεύμονες

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Δύο ιατροδικαστές στην νεκροτομή του Σταύρου -Μεγάλη ζημιά στους πνεύμονες

Δύο ιατροδικαστές διενήργησαν την νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Σταύρου Γεωργίου την Παρασκευή (8/2).

Πρόκειται για τον Νικόλα Χαραλάμπους από την Δημοκρατία, και τον ιδιώτη Πανίκο Σταυριανό, ο οποίος ορίστηκε από την οικογένεια.

Από την νεκροτομή, επιβεβαιώνεται ότι ο άτυχος 34χρονος προσβλήθηκε από Γρίπη Α, ωστόσο οι ιατροδικαστές έλαβαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του 34χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα ευρήματα των ιατροδικαστών έδειξαν πως ο 34χρονος είχε υποστεί σοβαρή ζημιά στους πνεύμονες. Ως γνωστόν οι επιπλοκές που μπορεί να υποστεί ένας ασθενής με γρίππη Α, έχουν να κάνουν με το αναπνευστικό σύστημα.

Ο άτυχος Σταύρος Γεωργίου, σύμφωνα και με τις αναλύσεις που είχαν γίνει κατά τη νοσηλεία του, έπασχε από τύπο της Γρίπης Α.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια από τους συγγενείς του 34χρονου θανόντα Στ. Γεωργίου

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια του Σταύρου, όπως είχε αποκαλύψει το ThemaOnline, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (07/02) σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια. Η υπόθεση εξετάζεται από το τμήμα μικροπαραβάσεων της αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας. Έχει ήδη ληφθεί αριθμός καταθέσεων.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top