ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές Φυλακές ο 22χρονος που κινείτο με 146 χλμ σε κατοικημένη περιοχή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές Φυλακές ο 22χρονος που κινείτο με 146 χλμ σε κατοικημένη περιοχή

Φαίνεται πως αλλάζουν οριστικά στάση τα κυπριακά δικαστήρια σε σχέση με αδικήματα που αφορούν τροχαίες παραβάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε λίγο πριν τις 12:00 (08/02) όπως ο 22χρονος, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 146 χλμ σε κατοικημένη περιοχή, κρατηθεί ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, οπότε θα γνωστοποιήσει και την απόφασή του για τα αδικήματα του νεαρού.

Η υπόθεση καταχωρίσθηκε το πρωί, με τον 22χρονο (κατάγεται από τη Ρουμανία) να παραδέχεται το αδίκημα. Όπως σημειώσαμε πιο πάνω, το Δικαστήριο επεφύλαξε την απόφασή του για τις 12 του τρέχοντος μήνα.

Σύμφωνα και με προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο 22χρονος κινείτο στις 22:05 της Πέμπτης (07/02) με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου στη Λάρνακα, με ταχύτητα 146 χλμ, αντί 50 που ήταν το όριο. Πρόκειται για πυκνοκατοικημένη περιοχή με διαβάσεις πεζών, γι΄ αυτό και η οδηγική του συμπεριφορά θεωρήθηκε εγκληματική.

Ο νεαρός είχε ανακοπεί από μέλη του κλιμακίου της τροχαίας στη Λάρνακα και είχε συλληφθεί.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κ. Κόλιν Στιούαρτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE