ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιτέθηκαν σε 27χρονο οι νεαροί – Τους «έστειλε» στο κελί η πράξη τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιτέθηκαν σε 27χρονο οι νεαροί – Τους «έστειλε» στο κελί η πράξη τους

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 07/02 το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 24 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το πιο πάνω αδίκημα.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε γύρω στις 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης 6/2/2019 στην Αστυνομία από 27χρονο ότι, γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης 5ης Φεβρουαρίου, 2019, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από τα πιο πάνω πρόσωπα.

Ο 27χρονος εξετάστηκε από γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ερυθρότητες στα πλευρά και στην πλάτη.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE