ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινείτο με τριπλάσια ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή ! –Συνελήφθη και πάει δικαστήριο ο 22χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κινείτο με τριπλάσια ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή ! –Συνελήφθη και πάει δικαστήριο ο 22χρονος

Η ταχύτητα σκοτώνει όχι μόνο εμάς τους ίδιους, αλλά και συμπολίτες μας…

Κάτι τέτοια όμως φαίνεται πως δεν απασχολούν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος την Πέμπτη (07/02) κατά τη διάρκεια ελέγχων του κλιμακίου τροχαίας Λάρνακας, εντοπίστηκε να κινείται με την τριπλάσια ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός συνελήφθη στις 22:05 να οδηγεί με ταχύτητα 146 χλμ στην οδό Τάσσου Παπαδόπουλου στη Λάρνακα, όπου το όριο είναι στα 50 χλμ.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και κατηγορήθηκε, ενώ εντός της ημέρας (08/02) επρόκειτο να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Κατά τους ελέγχους του κλιμακίου Τροχαίας Λάρνακας εντοπίστηκε και γνωστό πρόσωπο στις Αρχές, να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών. Όταν ανακόπηκε για έλεγχο αναδυόταν έντονη μυρωδιά από το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα εντόπισαν στην κατοχή του 41χρονου Ε/κ δυο χειροποίητα τσιγάρα και μια συσκευασία που περιείχαν κάνναβη

Ο γνωστός 41χρονος ήταν θετικός και σε έλεγχο νάρκοτεστ που του έγινε. Την υπόθεση χειρίζεται η ΥΚΑΝ.

Κατά τους ελέγχους κατά τη διάρκεια της νύχτας από το κλιμάκιο Τροχαίας Λάρνακας, έγιναν 60 καταγγελίες. Οι 37 αφορούσαν παραβίαση του ορίου ταχύτητας και οι τρεις οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE