Πήγε στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ο Ουζόχο… Κάλεσαν και ΓΙΑΤΡΟΥΣ…

Πήγε στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ο Ουζόχο… Κάλεσαν και ΓΙΑΤΡΟΥΣ…

Πρωινές πληροφορίες λένε, ότι, χθες κλήθηκε από την αστυνομία και έδωσε κατάθεση ο Φράνσις Ουζόχο.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα, για τον οποίο ο Απόλλωνας υποστηρίζει ότι οι διοικούντες την Ανόρθωση του εξέδωσαν δελτίο υγείας με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά. 

Πληροφορίες του Themasports, αναφέρουν ότι εντός της ημέρας, θα πάνε για κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου, στελέχη της Ανόρθωσης, αλλά και γιατροί.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν διάφορα στην πιάτσα για τους γιατρούς που υπέγραψαν τα πιστοποιητικά που προσκόμισε η Ανόρθωση για έκδοση δελτίου υγείας στον Αφρικανό τερματοφύλακα. 

Προφανώς αυτούς κάλεσαν οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE