ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του και τον απείλησαν – Έφυγαν με 108 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του και τον απείλησαν – Έφυγαν με 108 χιλιάδες ευρώ

Συνελήφθη γύρω στις 22:50 το βράδυ της Πέμπτης 07/02 και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω διερευνώμενα αδικήματα.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία από 67χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 10 Ιανουαρίου, 2019, ο 50χρονος είχε μεταβεί στην οικία του παραπονούμενου όπου φέρεται να απαίτησε το χρηματικό ποσό των €108,000 μετά από οικονομική διαφορά που είχαν μεταξύ τους, αφού ο συλληφθείς του είχε πωλήσει στο παρελθόν μια κατοικία.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο παραπονούμενος φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, αφού όπως κατήγγειλε, είχε απειληθεί τόσο από τον 50χρονο όσο και από δεύτερο πρόσωπο το οποίο τον συνόδευε, τους έδωσε δύο επιταγές για τα ποσά των €75,600 και €32,640 τις οποίες παρέλαβαν και αναχώρησαν.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέχρι στιγμής, οι επιταγές δεν φαίνονται να έχουν εξαργυρωθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE