ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ελλειπή τα στοιχεία που κατατέθηκαν με την έκθεση γεγονότων

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ελλειπή τα στοιχεία που κατατέθηκαν με την έκθεση γεγονότων

Ελλιπή είναι τα στοιχεία, που κατατέθηκαν με την Έκθεση Γεγονότων, από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), για τον θάνατο 34χρονου, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος σημείωσε ότι εκ τούτου δεν μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα.

Σε γραπτή δήλωσή του, σχετικά με το πόρισμα για τον θάνατο 34χρονου, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι δόθηκαν εκ νέου οδηγίες για υποβολή εμπεριστατωμένης Έκθεσης Γεγονότων και επανακατάθεσή της, ώστε να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

«Αναφορικά με την Έκθεση Γεγονότων, που ζήτησα την Τετάρτη (6/2) από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, για τον θάνατο 34χρονου και έπειτα από την υποβολή της στο Γραφείο μου σήμερα το απόγευμα, σημειώνω ότι τα στοιχεία που κατατέθηκαν ήταν ελλιπή και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα», δηλώνει ο Υπουργός Υγείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE