Δραστικά μέτρα μετά την βομβιστική επίθεση στον Βασίλη Δημητρίου

Δραστικά μέτρα μετά την βομβιστική επίθεση στον Βασίλη Δημητρίου

Δυστυχώς τα κρούσματα βομβιστικής επίθεσης στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου συνεχίζονται και προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Τα φαινόμενα βίας αυξάνονται και θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα εδώ και τώρα! Η κατάσταση έχει ήδη ξεφύγει και οι ανεγκέφαλοι θα πρέπει επιτέλους να οδηγηθούν ενώπιων της δικαιοσύνης.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου μας επικρατεί έντονη ανησυχία και αναμένονται να παρθούν δραστικά μέτρα. Οι διαιτητές δεν νιώθουν πλέον ασφαλείς και η Αστυνομία έχει αρχίσει εντατικές έρευνες για εντοπισμό των δραστών που τα ξημερώματα έκαναν ανάστατη την Αραδίππου και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου αλλά και ανθρώπων που ζουν σε γειτονικό σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε εμπορικό πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε εμπορικό πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 34 περιστατικά, 19 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE