ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15 περιστατικά γρίπης μέσα σε ένα βράδυ – Ένα χρειάστηκε εισαγωγή - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15 περιστατικά γρίπης μέσα σε ένα βράδυ – Ένα χρειάστηκε εισαγωγή - VIDEO

Πέραν των 10 περιστατικών γρίπης μετέβησαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών Λευκωσίας το βράδυ της Πέμπτης 08/02.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην κάμερα της τηλεόρασης του Alpha Kύπρου, ο Διευθυντής του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε πως το βράδυ της Πέμπτης 08/02, δέκα με 15 περιστατικά γρίπης μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ μόνο ένα χρειάστηκε εισαγωγή στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΤΑΕΠ, το εν λόγω άτομο διαγνώστηκε με γρίπη Α, ενώ το περιστατικό δεν είναι κρίσιμο όμως θα παραμείνει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο.

Παράλληλα ο κύριος Ηλιάδης είπε ο κόσμος σε κάποιες περιπτώσεις είναι υπερβολικός, με το δίκιο του, ενώ παρατηρείται ένας μικρός πανικός που «φέρνει» το κοινό στις Πρώτες Βοήθειες.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.