ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας γρονθοκόπησε την 13χρονη κόρη του – Επενέβη ο διευθυντής του σχολείου της

ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας γρονθοκόπησε την 13χρονη κόρη του – Επενέβη ο διευθυντής του σχολείου της

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 43χρονος πατέρας της 13χρονης που φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ωστόσο ο πατέρας κατά την διάρκεια του δικαστηρίου δεν αρνήθηκε το γεγονός τονίζοντας πως έγινε πρώτη φορά και ότι θέλει τα καλύτερα για τα παιδιά του.

Η πρόεδρος της έδρας απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο συνέστησε ψυχραιμία, τονίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να χτυπάει ένα παιδί.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στο διευθυντή του σχολείου και στην κοινωνική λειτουργό του δήμου Μαλεβιζίου για την άμεση επέμβασή τους

Όπως έγινε γνωστό για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης ώστε σε άμεση συνεργασία με τις συναρμόδιες Αρχές και υπηρεσίες να διερευνηθούν οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της οικογένειας και να διασφαλιστεί ότι τόσο η 13χρονη όσο και τα μικρότερα αδέρφια της μπορούν να μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Τέλος, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου.

ΑΠΟ cretalive. gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.