ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομόνοιας με ΞΕΚΑΘΑΡΟ κάλεσμα και ΑΤΑΚΑ για τους τίτλους! (ΦΩΤΟ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομόνοιας με ΞΕΚΑΘΑΡΟ κάλεσμα και ΑΤΑΚΑ για τους τίτλους! (ΦΩΤΟ)

Η πετοσφαιρική Ομόνοια ενημερώνει…

«ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: Στηρίζουμε την ομάδα μας στο final four του κυπέλλου!

Η πετοσφαιρική μας ομάδα αφήνει για λίγο την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε 1η στην κανονική διάρκεια και επικεντρώνεται στον θεσμό του κυπέλλου.

Η κατάκτηση και των 2 εγχώριων τίτλων αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για την ομάδα μας. Οι πετοσφαιριστές μας δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν την ψυχή τους για να κάνουν περήφανο ξανά τον πράσινο λαό, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Οι παίχτες μας καθώς και το Δ.Σ της ομάδας μας καλούν τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια τους για να διατηρηθούν στην κορυφή της κυπριακής πετόσφαιρας.

Η προσπάθεια ξεκινά από τον ημιτελικό του final four του κυπέλλου, αύριο Παρασκευή(08/02) και ώρα 20:30, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφαλίζει θέση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο(09/02) και ώρα 19:00. Αντίπαλος θα είναι ή ο Παφιακός ή η Αναγέννηση Δερύνειας που θα αγωνιστούν στον άλλο ημιτελικό.

Η είσοδος έχει καθοριστεί στα €5 και για τους δύο αγώνες.

Όλοι δίπλα στην ομάδα μας, για να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμη μια επιτυχία!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE