H κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου που κτύπησαν ληστές στο κέντρο της Λευκωσίας

H κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου που κτύπησαν ληστές στο κέντρο της Λευκωσίας

Μέρα – μεσημέρι δύο άντρες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο άντρα στο κέντρο της Λευκωσίας με σκοπό τη ληστεία, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο 73χρονος άντρας που δέχθηκε την επίθεση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας είναι καλά στην υγεία του και απελύθει.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00, της Πέμπτης 7/2  κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κασσιανού στην παλιά Λευκωσία όταν δύο άγνωστοι, πιθανόν αλλοδαποί, φέρονται να κτύπησαν και να απέσπασαν δια της βίας χρηματικό ποσό από τον άτυχο ηλικιωμένο που κινείτο πεζός.

Ο 73χρονος είχε μεταφερθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE