Φιλική ήττα της Εθνικής Νέων U19 από τη Ρουμανία με 3-2

Φιλική ήττα της Εθνικής Νέων U19 από τη Ρουμανία με 3-2

Την ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη της Ρουμανίας γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Νέων U19 στο φιλικό που έγινε στα βοηθητικά γήπεδα του Δήμου της Αγίας Νάπας.

Σε ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό όπου δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού είχε την ευκαιρία για τα ανάλογα συμπεράσματα.

Οι διεθνείς μας δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν καλύτερο απολογισμό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως εμφανίστηκε και σήμερα η Ρουμανία.

Η Ρουμανία άνοιξε το σκορ στο 13′ με πέναλτι. Στο 40′ ο Δημήτρης Ράσπας ισοφάρισε μετά από πάσα του Ναούμ όμως στο 43′ οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα με πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ με νέο κτύπημα πέναλτι η Ρουμανία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. 

Η Εθνική μας που έχασε ευκαιρίες και για καλύτερο αποτέλεσμα, μείωσε στο 75′ ο Γιώργος Ναούμ μετά από μπαλιά του Ραουνά.

Κύπρος: Θεοδουλίδης, Ανδρέου (46′ Καψός), Χατζηκωνσταντή (46′ Νικολάου), Κυπριανού, Ορφανίδης (41′ Αντωνίου), Ράσπας (76′ Ζαμπάς), Ναούμ (76′ Τρύφωνος), Ζαντής (76′ Σαββίδης), Φώτη, Βρίκκης (56′ Τζιωνής), Α. Χρυσοστόμου (56′ Κακουλλής).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE