ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω των καιρικών συνθηκών- Ενημερώνει η Αστυνομία

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι λόγω των καιρικών συνθηκών- Ενημερώνει η Αστυνομία

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου από την Αστυνομία Κύπρου που με ανακοίνωση της προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων.

 

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:
 
Στην επαρχία Πάφου ο δρόμος από Άγιο Νικόλαο προς Μαντρειά Πλατρών είναι κλειστός λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών. Προτρέπονται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν το δρόμο Αγίου Νικολάου – Άρσους – Ομόδους.
Επίσης, κλειστοί είναι οι δρόμοι στο Γεφύρι του Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, ο δρόμος Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.
 
Στην επαρχία Λεμεσού, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, ο δρόμος Μανδριών – Αγίου Νικολάου, παραμένει κλειστός. 
 
Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.
 
Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα  www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Νικολάου, 52 ετών, κάτοικος Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE