ΥΠΟΘΕΣΗ Ουζόχο: Θα ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΕΙ το νέο Δ.Σ. του ΚΟΑ;

ΥΠΟΘΕΣΗ Ουζόχο: Θα ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΕΙ το νέο Δ.Σ. του ΚΟΑ;

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν τη δυσαρέσκεια τους, οι διοικούντες τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα, για το χειρισμό της υπόθεσης Ουζόχο, από το νέο Δ.Σ. του ΚΟΑ. 

Με τη σημερινή ανακοίνωση, ουσιαστικά τους προτρέπουν να αναδιπλωθούν, ύστερα από την απόφαση που έλαβαν την περασμένη Τρίτη, ότι έγιναν νομότυπα οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. 

Τις προσεχείς ώρες θα ξέρουμε, αν θα κάνει ο ΚΟΑ, όσα ζητά η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας. 

Κάθε καινούργια εξέλιξη, στο πολύκροτο ζήτημα, εννοείται ότι αναμένεται να παίξει ρόλο, στην εξέταση της υπόθεσης από τον αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ την προσεχή Δευτέρα. 

Φαίνεται ότι πάμε για πολύ… αμφίρροπο νομικό ντέρμπι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE