ΕΛΛΑΔΑ

Αντίο Ευρώπη και γιούχα για τον Ολυμπιακό

Αντίο Ευρώπη και γιούχα για τον Ολυμπιακό

Το ιδανικό ξεκίνημα με το γκολ του Μήτρογλου στο 14’ έκανε όλους στο στάδιο «Καραϊσκάκης» να πιστέψουν ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα κόντρα στην ουκρανική Ντίπρο, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά αδυναμίες, έμειναν στο ισόπαλο 2-2 με τους Ουκρανούς, αποχαιρέτησαν την Ευρώπη και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο τους που έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο. Γιουχαΐστηκαν ποδοσφαιριστές και  τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρ παρουσιάστηκε κατώτερη τω ν προσδοκιών, χωρίς ομαδικό πνεύμα και απέναντι στους πειθαρχημένους Ουκρανούς της Ντίπρο γνώρισε τον αποκλεισμό. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από αντίπαλο του χεριού τους και φυσιολογικά κυριαρχεί η απογοήτευση.

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρογλου στο 14’, όμως λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 21’ οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με τον Φεντέτσκι. Από το 52’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και το αριθμητικό μειονέκτημα αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Μιλιβόγιεβιτς και τα πράγματα είχαν γίνει ακόμα πιο δύσκολα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κάλινιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Αφελάι (65’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (65’ Ντοσεβί), Μήτρογλου. 

Ντνίπρο: Μπόικο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους, Ζοζούλια (62’ Κάλινιτς).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top