Αντίο Ευρώπη και γιούχα για τον Ολυμπιακό

Αντίο Ευρώπη και γιούχα για τον Ολυμπιακό

Το ιδανικό ξεκίνημα με το γκολ του Μήτρογλου στο 14’ έκανε όλους στο στάδιο «Καραϊσκάκης» να πιστέψουν ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα κόντρα στην ουκρανική Ντίπρο, όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά αδυναμίες, έμειναν στο ισόπαλο 2-2 με τους Ουκρανούς, αποχαιρέτησαν την Ευρώπη και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο τους που έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο. Γιουχαΐστηκαν ποδοσφαιριστές και  τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρ παρουσιάστηκε κατώτερη τω ν προσδοκιών, χωρίς ομαδικό πνεύμα και απέναντι στους πειθαρχημένους Ουκρανούς της Ντίπρο γνώρισε τον αποκλεισμό. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από αντίπαλο του χεριού τους και φυσιολογικά κυριαρχεί η απογοήτευση.

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρογλου στο 14’, όμως λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 21’ οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με τον Φεντέτσκι. Από το 52’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και το αριθμητικό μειονέκτημα αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Μιλιβόγιεβιτς και τα πράγματα είχαν γίνει ακόμα πιο δύσκολα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κάλινιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Αφελάι (65’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (65’ Ντοσεβί), Μήτρογλου. 

Ντνίπρο: Μπόικο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους, Ζοζούλια (62’ Κάλινιτς).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Άτυπης Συνόδου - Έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία οι ηγέτες

LIVE: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Άτυπης Συνόδου - Έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία οι ηγέτες

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE