ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΠΟΘΕΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ: Επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση το Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΠΟΘΕΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ: Επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση το Δικαστήριο

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Πέμπτη 7/2 ο 39χρονος στα γραφεία του οποίου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα 10 κιλά κάνναβης.

 

Ο 39χρονος που άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης, έδειχνε ψύχραιμος και παρακολουθούσε με προσοχή τη διαδικασία με τον δικηγόρο του να αγορεύει και να μην συναινεί στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

Μετά την μακρά αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφασή του την Παρασκευή 8/2.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE