ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΠΟΘΕΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ: Επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση το Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΠΟΘΕΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ: Επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση το Δικαστήριο

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Πέμπτη 7/2 ο 39χρονος στα γραφεία του οποίου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα 10 κιλά κάνναβης.

 

Ο 39χρονος που άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης, έδειχνε ψύχραιμος και παρακολουθούσε με προσοχή τη διαδικασία με τον δικηγόρο του να αγορεύει και να μην συναινεί στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

Μετά την μακρά αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφασή του την Παρασκευή 8/2.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.