ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε γυναίκα όταν άκουσε την απόφαση του Δικαστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε γυναίκα όταν άκουσε την απόφαση του Δικαστή

Δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις της πέφτοντας στο έδαφος γυναίκα στο Δικαστήριο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 7/2 όταν γυναίκα που εκκρεμούσε εναντίον της υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου λιποθύμησε όταν άκουσε από το Δικαστή ότι θα παραμείνει υπό κράτηση.

Αμέσως παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε Αστυνομικοί και υπάλληλοι του Δικαστηρίου έτρεξαν για να δουν τι συνέβη, καλώντας παράλληλα και ασθενοφόρο.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες η γυναίκα συνήλθε ωστόσο αναμένεται να μεταβεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

 

Xρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE