Περισσότερα από 4 εκατομμύρια μπαταρίες ανακυκλώθηκαν στην Κύπρο το 2018

Περισσότερα από 4 εκατομμύρια μπαταρίες ανακυκλώθηκαν στην Κύπρο το 2018

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία το 2018, η ΑΦΗΣ Κύπρου, το συλλογικό σύστημα διαχείρισης μπαταριών, κατάφερε με την βοήθεια του κοινού να συλλέξει και να ανακυκλώσει 77 τόνους μπαταρίες (περίπου 4,300,000 μπαταρίες). Η ποσότητα αυτή παρουσιάζει αύξηση 18% σε σχέση με τη συλλογή μπαταριών το 2017.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ για τον Οργανισμό, που για φέτος θέτει ακόμα υψηλότερους στόχους, φιλοδοξώντας στη συλλογή 90 τόνων μπαταριών.

Οι ποσότητες που συνελέγησαν αντικατοπτρίζουν από την μια το αποτέλεσμα των εντατικών προσπαθειών του Οργανισμού και από την άλλη την προσπάθεια που έγινε από το κοινό για να ανακυκλώσει τις μπαταρίες του και να μην τις απορρίψει στα σκουπίδια.

Ο Οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους για την καλή συνεργασία τους και ιδίως το κυπριακό κοινό για την ανταπόκριση και την ευαισθητοποίησή του. Σε αυτό το πλαίσιο ευελπιστούμε στη συνέχιση της ενίσχυσης των προσπαθειών μας, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι ανακύκλωσης μπαταριών και το 2019.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE