Ο Πρότσεκ κι αν ΑΞΙΖΕΙ νέο συμβόλαιο! ΧΛΩΜΟ να μείνει ο Βοζίνια…

Ο Πρότσεκ κι αν ΑΞΙΖΕΙ νέο συμβόλαιο! ΧΛΩΜΟ να μείνει ο Βοζίνια…

Είναι από τους καλύτερους παίχτες της ΑΕΛ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έχουμε γράψει αρκετές φορές, για τη συμβολή του Πάτρικ Πρότσεκ, σε επιτυχίες της ομάδας.

Ειδικά στα δυο τελευταία παιχνίδια με την Ένωση και την ΑΕΚ, οι δικές του επεμβάσεις βοήθησαν σημαντικά την ομάδα να «μαζέψει» τέσσερις βαθμούς. O 23χρονος κίπερ κατάφερε με την αξία και τις εμφανίσεις του, να «εκτοπίσει» στον πάγκο τον πιο έμπειρο Βοζίνια.

Πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους λογαριάζει να… φωνάξει προσεχώς τον Πρότσεκ για να του προτείνει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Θα του δοθεί και αύξηση στις απολαβές του. Το τρέχον συμβόλαιο του παίχτη, λήγει τον Μάιο του 2020.

Όσον αφορά τον Βοζίνια, λήγει το συμβόλαιο του τον προσεχή Μάιο, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην παραμείνει στην ομάδα. Του προτάθηκε νέο συμβόλαιο πριν αρκετό καιρό, αλλά έκρινε μη ικανοποιητικούς του οικονομικούς όρους.

Ο διεθνής κίπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του, δεν ενέπνεε πολλή εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Γι’ αυτό και έγινε πλέον «νούμερο δυο» για τη θέση του «άσου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Σε μια περίοδο όπου το κυπριακό βρισκόταν σε παρατεταμένο λήθαργο, από τον Ιούλιο του 2017 όπου ο Αντόνιο Γκουτέρες, μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» κηρύσσοντας τη λήξη της διάσκεψης στο Κραν Μοντανά μέχρι σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, έχοντας μια Τουρκία και ένα ψευδοκράτος, να απαιτούν λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα, το αποτέλεσμα της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, δικαιολογημένα, έφερε χαμόγελα κυρίως σε Λευκωσία και Αθήνα.