Ο Μαδούρο πώλησε το 2018 πέραν του 40% των αποθεμάτων χρυσού της χώρας

Ο Μαδούρο πώλησε το 2018 πέραν του 40% των αποθεμάτων χρυσού της χώρας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο πώλησε το 2018 πέραν του 40% των αποθεμάτων χρυσού της χώρας του σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να χρηματοδοτήσει κυβερνητικά προγράμματα και να πληρώσει εκατομμύρια κατόχους ομολόγων.


Η Κυβέρνηση πώλησε συνολικά 73 τόνους χρυσού σε δύο επιχειρήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε μια στην Τουρκία, δήλωσε ο αντιπολιτευόμενος δικηγόρος Κάρλος Παπαρόνι σε δημοσιογράφους στο Καράκας την Τετάρτη.
 
Αυτή η πώληση μειώνει σε περίπου 110 τόνους τα αποθέματα χρυσού της Βενεζουέλας στο τέλος του περασμένου έτους από 184 τόνους, σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει το θέμα και το οποίο επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Παπαρόνι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE