ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαλύφθηκε ο πολιτικός που δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος- «Έκανα λάθος»

ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαλύφθηκε ο πολιτικός που δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος- «Έκανα λάθος»

Αναστάτωση προκλήθηκε από το πρωί της Τετάρτης 6/2 στην κυπριακή κοινωνία μετά την έκθεση της ελεγκτικής υπηρεσίας που έκανε λόγο για εκπρόσωπο τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος που δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος στην Εθνική Φρουρά.

Πολλά ήταν τα «πηγαδάκια» που σχολίαζαν και φωτογράφιζαν τον πολιτικό ο οποίος δεν…αρέσκεται να φορά την παραλλαγή, με τον Βουλευτή ώρες αργότερα σε ανάρτησή του να παραδέχεται ότι πρόκειται για τον ίδιο και να δικαιολογείται. 

Ο λόγος για τον Βουλευτή Λευκωσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος με ανάρτησή του σχολιάζει ότι "έκανε λάθος" συμπληρώνοντας ότι είχε άγνοια του νόμου, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Έχει διαρρεύσει ένας κατάλογος συμπολιτών μας με ιδιότητες ή και επαγγέλματα που δεν είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους στην εφεδρεία της Εθνικής Φρουράς. Ο κατάλογος αυτός αναφέρεται, χωρίς να κατονομάζει, σε βουλευτή ή και σε εκπρόσωπο τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η διαρροή αφορά εμένα.

Υπηρέτησα στην Εθνική Φρουρά για 26 μήνες, από τον Ιούλιο του 1999 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2001. Υπηρέτησα με το βαθμό του απλού στρατιώτη στο πεζικό με την ειδικότητα του οδηγού.

Δεν κλήθηκα ποτέ στην εφεδρεία. Άγνοια νόμου φυσικά δεν συγχωρείται και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Έκανα λάθος και είμαι στη διάθεση της πολιτείας.

Πιστεύω ότι οι πολιτικοί οφείλουμε να αναλαμβάνουμε δημόσια την ευθύνη. Αν εμείς δεν κινούμαστε με ειλικρίνεια και διαφάνεια δεν δικαιούμαστε να τις επικαλούμαστε για να φτιάξουμε τα πράγματα.

Σας ευχαριστώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top