ΜΠΛΕΞΙΜΟ με το πότε θα διεξαχθεί η ρεβάνς Δόξα-ΑΠΟΕΛ – Ποιο ματς… εμποδίζει

ΜΠΛΕΞΙΜΟ με το πότε θα διεξαχθεί η ρεβάνς Δόξα-ΑΠΟΕΛ – Ποιο ματς… εμποδίζει

Μετά το Εθνικός-Καρμιώτισσα, αναβλήθηκε και ο δεύτερος για σήμερα (06/02) προγραμματισμένος επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου για τη φάση των «16», αυτός ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και τον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαγόταν στο «Μακάρειο».

Ο καιρός δεν… μας έκανε το «χατίρι», αφού οι καταρρακτώδεις βροχές μετέτρεψαν σε «βούρκο» τον έτσι κι αλλιώς προβληματικό αγωνιστικό χώρο του συγκεκριμένου γηπέδου της Πρωτεύουσας και πλεόν η ΚΟΠ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Μόνο που τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει οριστεί στο «Μακάρειο» ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στο ΘΟΪ Λακατάμιας και την ΑΕΛ και ως εκ τούτου… προκύπτει θέμα.

Το όλο ζήτημα θα το λύσει η ΚΟΠ με ανακοίνωση της, είτε σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE