ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Seri επέστρεψε και μοιράζει 100.000 ευρώ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν*!

Το Seri επέστρεψε και μοιράζει 100.000 ευρώ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν*!

Το αγαπημένο Seri του Stoiximan.com.cy επέστρεψε και δίνει την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει κάθε μήνα εντελώς δωρεάν 100.000 ευρώ! Ναι, εντελώς δωρεάν, αφού δεν απαιτείται καν στοιχηματισμός!

Το Seri που αγαπήσατε στο Μουντιάλ είναι και πάλι εδώ, ανανεωμένο, για να σας μοιράσει εντελώς δωρεάν 100.000 ευρώ κάθε μήνα!

Τώρα που κορυφώνεται η αγωνία στο κυπριακό πρωτάθλημα και σε όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, τώρα που ξεκινούν τα νοκ-άουτ σε Champions League και Europa League και η Euroleague μπαίνει στην τελική ευθεία, το Seri Application του Stoiximan.com.cy είναι στη διάθεσή σας για να απογειώσει την εμπειρία των παικτών χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Πώς παίζεται; Αυτό που χρειάζεται είναι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσεις να χτίζεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων (π.χ. Θα μπει γκολ στο Απόλλωνας-ΑΕΛ πριν το 28’; ΝΑΙ/ΟΧΙ ή Θα κερδίζει στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός την Εφές; ΝΑΙ/ΟΧΙ).

Όσο απαντάς σωστά και αυξάνεις το σερί σου, αυξάνεις και τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που κερδίζει κάθε μήνα 100.000 ευρώ! Για να κερδίσεις αυτό το τεράστιο ποσό, πρέπει να απαντήσεις 31 Σερί σωστά διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λανθασμένη απάντηση.

Ωστόσο, δεν κερδίζεις μόνο αν κάνεις το απόλυτο σερί, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά έπαθλα, ανάλογα με τη θέση που θα έχεις στον μηνιαίο βαθμολογικό πίνακα με βάση το καλύτερο σερί σου.

Και μία σημαντική για τον παίκτη διαφοροποίηση σε σχέση με το Seri που λάτρεψες στο Μουντιάλ: σ’ αυτή την έκδοση του παιχνιδιού μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ζωή, σε περίπτωση που απαντήσεις λάθος σε ένα δίλημμα, ώστε να συνεχίσεις να χτίζεις το σερί σου, αντί να σταματήσει!

Κατέβασε λοιπόν το Seri App, διάλεξε τα διλήμματα που θες μέσα από δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις και προσπάθησε να κάνεις το Σερί που θα σε οδηγήσει στις 100.000 ευρώ.

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.com.cy/seri

Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί και να απολαύσεις το φινάλε των κορυφαίων διοργανώσεων συντροφιά με 100.000 ευρώ!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φόνος στην Πέγεια: Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Στέλιο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Επίθεση Ρέμου στις Αρχές: Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

Εντοπισμός κινητών και ναρκωτικών σε επιχείρηση Αστυνομίας στις φυλακές - Σε εξέλιξη η έρευνα για τη βόμβα

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το τέλος της από το καθημερινό - «Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξανά μπω» - Δείτε Βίντεο

Όταν ο Φειδίας ανακαλύπτει... «δωρεάν» ανθρακούχο νερό στο Ευρωκοινοβούλιο - Παραδέχεται αποτυχία και επιστρέφει με poll στους followers του - Δείτε βίντεο

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top