«Έκλεισε» συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί – Τηλεφωνική επικοινωνία

«Έκλεισε» συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί – Τηλεφωνική επικοινωνία

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου συναντάται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε την Τετάρτη 06/02 τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ. Ακιντζί συμφώνησαν όπως συναντηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE