ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί ο 48χρονος- Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί ο 48χρονος- Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εναντίων του 48χρονου, που συνελήφθη με την απόπειρα φόνου, που διαπράχθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας το απόγευμα της Τρίτης (5/2), εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (6/2), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσία.

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης (6/2), στην εκπομπή του Sigma “Μεσημέρι και κάτι” ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε αρχικά ότι ο 48χρονος που ομολόγησε κατά την ανάκριση, τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι μόλις λήφθηκε η πληροφορία για μεταφορά του 33χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο ξεκινώντας έρευνες στην περιοχή , με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 48χρονος.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, αν και υπάρχει μια εικόνα για τον λόγος του επεισοδίου, ότι δηλαδή πρόκειται για διαπληκτισμό, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και θα ληφθούν και άλλες καταθέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/2) στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ 33χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top