ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Έντονοι άνεμοι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Έντονοι άνεμοι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Με ανακοίνωση της στις 9:44 το πρωί της Τετάρτης (6/2), η Αστυνομία Κύπρου καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω έντονων ανέμων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Λόγω έντονων ανέμων που πνέουν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά την Αυδήμου προς Πάφο, προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE