Επίλεκτη Κατηγορία U16: Τρία στα τρία η ΠΑΕΕΚ

Επίλεκτη Κατηγορία U16: Τρία στα τρία η ΠΑΕΕΚ

Μετά από τρεις αγωνιστικές δράσης η ΠΑΕΕΚ οδηγεί χωρίς απώλειες την κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων U16.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με πρωταγωνιστή το Νικόλα Φελλά που σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα νίκησε με 4-2 το ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτασε στους εννέα βαθμούς.

Με γκολ του Ανδρέα Μιχαήλ στο 52ο λεπτό ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό και σε δύο αγώνες (στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν εννέα ομάδες) έφτασε στους έξι βαθμούς.

Ο Εθνικός Άσσιας με την ΕΝ Παραλιμνίου έφεραν ισοπαλία 4-4 και η ΑΕΖ νίκησε εκτός έδρας με 5-0 το Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (9/2) περιλαμβάνει:

ΘΟΪ Λακατάμιας – Εθνικός Άσσιας
ΕΝ Παραλιμνίου – Διγενής Ακρίτας Μόρφου
ΑΕΖ – Εθνικός Άχνας
Ολυμπιακός – Ανόρθωση

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.