«Όλα τα καλά» από την Telia & Pavla BBDO.

«Όλα τα καλά» από την Telia & Pavla BBDO.

Ο Μιχάλης Μαρίνος επιμένει πως... «είναι πολλά τα καλά» και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε!

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία για το Σχέδιο Προνομίων «όλα τα καλά» που δημιουργήθηκε για τη CYTA από τη διαφημιστική εταιρεία  Telia & Pavla BBDO κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά κυρίως να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στον οργανισμό.

Η εκστρατεία της Telia & Pavla BBDO με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μαρίνο, σκηνοθέτη τον Τάσο Μπουλμέτη και παραγωγή SEMIO έτρεξε  σε όλα τα μέσα, επικοινωνώντας τη σειρά προνομίων που προσφέρει η Cyta σε όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, Cytanet, και Cytavision.

Μέσα από την καθημερινότητά του, ο πρωταγωνιστής μας δείχνει πως απολαμβάνει ένα σωρό καλά μόνο και μόνο επειδή είναι πιστός πελάτης της CYTA και γι’ αυτό και τα αξίζει!  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE