ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Megabet Plus: Επιστροφή χρημάτων αν χάσεις ένα ματς!

Megabet Plus: Επιστροφή χρημάτων αν χάσεις ένα ματς!

πίστευτη προσφορά από την Μegabetplus.com.cy που επιστρέφει τα λεφτά σου αν χάσεις μόνο ένα ματς! Παίξε παρολί 5 επιλογές και πάνω στην Μegabetplus.com.cy και δεν θα χάσεις τα λεφτά σου αν δεν βρεις μόνο μία επιλογή, καθώς σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω.

Παίξε τώρα στην Μegabetplus.com.cy ένα παρολί με ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1,35 και για τις αγορές 1Χ2, Over/Under, GG/NG για ποδόσφαιρο και Νίκη, Χάντικαπ, Over/Under για μπάσκετ.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου όπως Champions League, Champions League, Europa League, World Cup Qualifiers - Europe (Ανδρών), Α' Κατηγορία Κύπρου, Super League Ελλάδας, Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1. Επίσης, ισχύσει για τις κορυφαίες διοργανώσεις της καλαθόσφαιρας: NBA, Euroleague, Champions League, Πρωτάθλημα Ισπανίας.

Μέγιστο ποσό επιστροφής €35. Π.χ, εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα αξίας 50 ευρώ με 5 επιλογές,με ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή 1,35 στις αγορές και διοργανώσεις που αναφέρονται πιο πάνω και χάσετε 1 επιλογή,τότε θα σας επιστρέψουμε 35 ευρώ. Δείτε εδώ τους όρους και προυποθέσεις της προσφορά "Επιστροφή Χρημάτων".

Ανοίξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής ενώ παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top